POTRESNA ISPOVIJEST! Slavna sportašica pokupila težak virus: / 'Moj život je noćna mora, a svaki dan je sve gore'

Image
Foto: AFP, SAMUEL KUBANI

Nekadašnja pobjednica Wimbledona, umirovljena francuska tenisačica Marion Bartoli (31), otkrila je da strahuje za vlastiti život zbog virusa kojim se zarazila.

7.7.2016.
14:20
AFP, SAMUEL KUBANI
VOYO logo

Bartoli je trebala igrati na ekshibicijskom turniru u sklopu ovogodišnjeg Wimbledona, ali su joj liječnici zabranili nastup u strahu za njezino zdravlje. Francuskinja je izgubila mnogo kilograma i gotovo je neprepoznatljiva u odnosu na igračke dane. O svome je iskustvu govorila gostujući na ITV-u, a na pitanje o kakvoj je bolesti točno riječ, rekla je da je riječ o toliko rijetkom virusu da ni medicina nema ime za njega.

"Ovo nije život. Ovo je samo preživljavanje. Bojim se da će mi jednoga dana srce jednostavno prestati kucati. Moj život je noćna mora, nikome to ne želim. Sa svakim je danom sve gore", izjavila je Bartoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako smije jesti samo organsku salatu i krastavce bez kore, te kako se ne smije prati vodom iz slavine. Smatra da je virus pokupila na jednom od letova između Australije, New Yorka i Indije u siječnju i veljači ove godine. Otada je izgubila čak 20 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo