OSTAO JE ISTI / Ponovno otvorila bolne rane: Rođena Osječanka htjela je izgladiti odnose s ocem, ali od te ideje vrlo brzo odustala

Image
Foto: profimedia

Na društvenim mrežama često objavljuje događaje koji su je oblikovali kao osobu koja je danas, a nekoliko je puta ispričala kroz što je sve prolazila dok ju je otac zlostavljao

29.1.2024.
13:27
profimedia
VOYO logo

Nekadašnja srpska i australska tenisačica Jelena Dokić ponovno je ispričala potresne trenutke s kojima se suočavala za vrijeme karijere.

Image
TRIJUMF U AUSTRALIJI /

Sinner stigao do prvog Grand Slama u karijeri velikim preokretom protiv Medvedeva!

Image
TRIJUMF U AUSTRALIJI /

Sinner stigao do prvog Grand Slama u karijeri velikim preokretom protiv Medvedeva!

Na društvenim mrežama često objavljuje događaje koji su je oblikovali kao osobu koja je danas, a nekoliko je puta ispričala kroz što je sve prolazila dok ju je otac zlostavljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom si je trenutku zbog svega pokušala oduzeti i život, ali danas priznaje kako je s ocem, s kojim već godinama nije u kontaktu, pokušala izgladiti odnose, no bezuspješno.

"Pokušavala sam da se pomirim s ocem, jednom ili dva puta. Bez obzira na sve, gajite nadu da ćete možda spasiti odnos kada je u pitanju obitelj. Takve situacije su veoma teške. S ocem sam posljednji put bila u kontaktu prije deset godina. Shvatila sam da se on uopće ne kaje za ono što je učinio. Ne može izustiti niti: 'Oprosti'. Naprotiv, kaže da bi sve isto napravio da opet ima priliku. Sve mi je to palo teško, ali morala sam da stavim točku. Morala sam da presiječem i kažem da ne želim toksične osobe ni toksične odnose u svom životu", objasnila je Dokićeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to što s ocem nije uspjela izgladiti podnose, majka i brat druga su priča. S njima je nakon dugo vremena i puno razgovora uspjela uspostaviti normalan obiteljski odnos.

"S bratom Savom imam sjajan odnos, a s mamom sam, poslije teških razgovora, vratila odnos na dobro mjesto", rekla je, a onda se opet prisjetila bolnih trenutaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijeli život sam šutjela, jer otkako sam počela igrati tenis pravilo broj jedan bilo je da šutim, nikome ništa ne govorim, jer bi moglo biti ozbiljnih posljedica. Često me tukao i maltretirao, bio pijan ili trijezan. Voljela bih da se našao neko da kaže: 'Čekajte, s ovim čovjekom dvoje maloljetne djece ide kući, moramo nešto poduzeti'."

Kći oca Srbina i majke Hrvatice odlučila je zastupati zemlju svoga oca te Australiju. Bila je sjajna tenisačica s osvojenih šest titula, a 2002. godine bila je četvrta tenisačica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo