Pogledajte kakva je zloćka Caroline!

Prva tenisačica svijeta Caroline Wozniacki odlučila se našaliti na račun Rafaela Nadala. Dankinja je tijekom konferencije za novinare odlučila imitirati njegovo rušenje sa stolice.

7.9.2011.
12:33
VOYO logo

Nekad prvi reket svijeta, Rafael Nadal, je zbog jakih bolova i grčeva u kvadricepsu dan ranije skliznuo sa stolice pred novinarima i ležao na podu dok mu u pomoć nije uskočio fizioterapeut.

Španjolac se brzo oporavio, a samo dan kasnije postao je meta ismijavanja. Lijepa Dankinja, Caroline Wozniacki, Nadalovu je slabost na konferenciji imitirala dan kasnije na istom mjestu u salve smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina šala na Rafin račun nije naišla baš na odobravanje američkih medija, jer tvrde jedno je kad Novak Đoković izruguje poteze drugih igrača, a drugo je kada netko ismijava nečije zdravstvene probleme.

Ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na situaciju iz NBA finala, kada se dvojac Miami Heata, LeBron James i Dwayne Wade, narugao Dirku Nowitzkom zbog prehlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se oko šale Wozniacki vode polemike, Novak Đoković i dalje se dobro zabavlja na US Openu, pa je već drugi put u samo tri dana odlučio pokazati svoje plesačke vještine.

Za razliku od meča protiv Nikolaja Davidenka kada je zaplesao na terenu nakon susreta, pobjedu nad Aleksandrom Dolgopolovim proslavio je uz američkog profesionalnog plesača Camerona Hughesa u svojoj svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hughes je zadužen za dobru atmosferu na tribinama US Opena, a nakon Novakove pobjede protiv Dolgopolova odlučio se spustiti u njegovu svlačionicu i pozvao ga da zajedno zaplešu. Đoković je ideju da ponovno zapleše prihvatio i naravno još jednom oduševio.

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109050775006 arti-201109040281006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo