POČINJE NOVA SEZONA: / Čilić i Dodig saznali suparnike

Image
Image

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić prvi će meč u novoj sezoni odigrati u 2. kolu ATP turnira u Brisbaneu protiv najboljeg korejskog igrača Hyeona Chunga, 51. na pojedinačnoj ATP ljestvici.

4.1.2016.
15:28
VOYO logo

Čilić je kao 3. nositelj bio slobodan u 1. kolu, a 19-godišnji Chung je sa 7-6 (8), 6-4 nadigrao Australca Sama Grotha koji će u Brisbaneu biti partner Ivanu Dodigu na turniru parova. Najbolji hrvatski igrač u paru prošao je kvalifikacije za turnir pojedinaca pobjedama nad Australcem Omarom Jasikom (6-1, 6-3) i Amerikancem Jaredom Donaldsonom (6-3, 3-6, 6-4), a u 1. kolu ga čeka australski kvalifikant Oliver Anderson. Taj će dvoboj biti odigran u utorak.

Čilić i Chung neće na teren prije srijede, a ovo će biti njihov treći međusobni dvoboj. U prethodna dva slavio je hrvatski tenisač. Oba su odigrali prošle godine, oba na tvrdoj podlozi i oba je puta Čilić za pobjedu trebao dva seta; u četvrtfinalu turnira u kineskom Shenzhenu bilo je 7-6 (6), 6-4 za Marina, a u 2. kolu turnira u Washingtonu hrvatski tenisač je slavio sa 7-6 (2), 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo