VIDEO: / Neočekivani poklon hrvatskoj legendi na drugom kraju svijeta

28.11.2014.
18:19
VOYO logo

Hrvatski majstori nastupaju za ekipu UAE Royals koja je u prvom kolu turnira u Manili pobijedila Manila Maverickse 29:24. Goran Ivanišević je u prvom meču pobijedio Carlosa Moyu sa 6:5. Zabavljao je Splićanin pritom publiku, a i njega je u jednom trenutku zabavljala atraktivna plesačica!

U nastavku programa Marin Čilić i Nenad Zimonjić su nadigrali Jo-Wilfrieda Tsongu i Treata Hueyja sa 6:4 da bi u trećem setu vodstvo Royalsa povisili Nenad Zimonjić i Kristina Mladenovic, porazivši Andyja Murrayja i Mariju Šarapovu sa 6:4. Šarapova je potom slavila protiv Mladenovic sa 6:5, da bi u zadnjem setu Čilić bio bolji od Murraya 6:5 za konačnih 29:24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom dvoboju dana Micromax Indian Aces su bili bolji od DBS Singapore Slammersa 26:16. Acese su do pobjede predvodili Gael Monfils, Ana Ivanović i Fabrice Santoro, koji su bili bolji od Lleytona Hewita, Daniele Hantuchove i Patricka Raftera.

//www.youtube.com/embed/N482gorrTuU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obračunu dviju ekipa igra se ukupno pet setova, po jedan u muškom singlu, muškom paru, ženskom singlu, mješovitom paru, te jedan set legendi. Igra se po jedan set, a dođe li se do 5:5, odmah slijedi tie-break. Također, u gemovima nema prednosti, već onaj tko osvojio prvi poen kod 40:40 osvaja i gem.

Pobjednik ovog revijalnog natjecanja postat će ekipa s najvećim brojem bodova nakon četiri turnira diljem Azije. Nakon ekshibicije u Manili, IPTL liga seli u Singapur (2-4. prosinca), pa New Delhi (6-8. prosinca), te Dubai (11-13. prosinca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo