PODIJELJENA MIŠLJENJA / Pljušte reakcije na diskvalifikaciju Rubljova: Oglasio se i Kyrgios

Image
Foto: profimedia

Na društvenim su mrežama, kao i uvijek, podijeljena mišljenja oko odluke glavnog suca, a oglasio se i zločesti dečko tenisa, Nick Kyrgios

2.3.2024.
9:32
profimedia
VOYO logo

Ruski tenisač Andrej Rubljov u petak je diskvalificiran usred meča u borbi za finale ATP turnira u Dubaiju. U finale je tako prošao Aleksandar Bublik koji je i za vrijeme prekida samog meča bio u vodstvu.

Image
RUSKI TENISAČ /

Rubljov napravio šou u Dubaiju, diskvalificiran je s turnira

Image
RUSKI TENISAČ /

Rubljov napravio šou u Dubaiju, diskvalificiran je s turnira

Naime nakon izgubljenog 11. gema vikao je na jednog od linijskih sudaca, a zatim je zbog neprimjerenog rječnika reagirao glavni sudac turnira koji mu je objasnio da zbog svog ponašanja ne može nastaviti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim su mrežama, kao i uvijek, podijeljena mišljenja oko odluke glavnog suca, a oglasio se i zločesti dečko tenisa, Nick Kyrgios.

"Bublik je pokazao klasu, rekavši da želi nastaviti. Poštovanje. Suosjećam s Rubljevom. Nije zaslužio diskvalifikaciju", napisao je Nick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su se s njime složili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije za diskvalifikaciju po mom mišljenju, sudac je pretjerano reagirao. Emocije koje osjećaju igrači dok igraju tako napet meč teško je opisati. Takva reakcija je normalna", "Diskvalifikacija za deranje na linijskog suca? Trebao je dobiti 1 bod penala eventualno. Nek vas bude sram", samo su neke od reakcija na diskvalifikaciju petog igrača svijeta.

Drugi su se pak složili s odlukom suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je i vrijeme da Rubljev dobije ono što zaslužuje. Ponekad ode predaleko sa svojim ponašanjem", "Bravo ATP Dubai za diskvalifikaciju Rubljeva. Ni jedan igrač nema pravo derati se na linijskog suca", "Odvratno ponašanje. Tenisači su uistinu privilegirani. zarađuju toliko novaca i često su uzor mladima. Trebali bi pokazati kako se ponaša. Apsolutno ispravna odluka", napisali su ostali koji su se sa sučevom odlukom složili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga na Voyo i RTL 2.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo