NEVIĐENE SCENE / Paire dobio prijetnje usred meča pa uzvratio: 'Što 'poslije meča'? Što misliš tko si, da tako pričaš sa mnom?'

Image
Foto: Profimedia

'Rekao mi je 'čekat ću te poslije meča'. Odmah mi je bilo jasno da se kladio na meč. Takvim ljudima nije mjesto na tribinama'

1.2.2024.
14:54
Profimedia
VOYO logo

Francuski tenisač Benoît Paire doživio je stresnu situaciju za vrijeme meča protiv Harolda Mayota u Montpellieru. U prvim gemovima meča Paire se iznenada obratio nekome na tribini, piše RTL Francuska.

"Što nije u redu s tobom? Što 'poslije meča'? Što misliš, tko si, da tako pričaš sa mnom? Tko si ti?", rekao je ljutiti Francuz, prije nego što je upozorio suca susreta da mu je netko prijetio na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paire je meč izgubio 6:1, 6:4, a na press konferenciji je pojasnio što mu je netko povikao.

"Rekao mi je 'čekat ću te poslije meča'. Odmah mi je bilo jasno da se kladio na meč. Takvim ljudima nije mjesto na tribinama", rekao je Paire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kladionice su često u središtu polemika u tenisu i nerijetko se događa da kladioničari na društvenim mrežama prijete tenisačima ili tenisačicama. Na tribinama je to ipak puno rjeđe što je iznenadilo Pairea, a gledatelj koji mu je prijetio izbačen je s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo