PA, JE LI OVO MOGUĆE? / Čilić na nevjerojatan način ostao bez pobjede

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u 2. kolu ATP Masters 1000 turnira u Parizu od Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:7 (3), 6:7 (2) nakon dva sata i 14 minuta igre.

4.11.2015.
14:35
AFP
VOYO logo

Čilić je propustio brojne prilike za oduzimanje servisa. U prvom setu imao ih je šest, ali niti jednu nije iskoristio. S druge strene Dimitrov nije imao niti jednu break šansu, ali je u tie-breaku iskoristio Čilićeve pogreške i dobio je set.

Deset prilika za break

U drugom setu sličan scenarij. Kod 1:1 Čilić je imao dvije vezane break-lopte, ali opet se Bugarin izvukao. Čilić je ponovno u prilici za oduzimanje servisa bio kod 4:4. Prvu break-loptu Dimitrov je spasio asom, a kod druge je imao sreće, jer se lopta od mreže odbila u aut. Na kraju je ponovno odlučivao tie-break i opet je bugarski tenisač bio uspješniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako je Čilić izgubio meč u kojem nije iskoristio deset prilika za oduzimanje servisa, dok Dimitrov nije imao niti jednu priliku za break. Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, prošle godine u Brisbaneu slavio je Čilić, a sada u Parizu Dimitrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije tijekom srijede u 2. kolu Borna Ćorić igra protiv trećeg igrača svijeta, Britanca Andyja Murrayja, s kojim ima skor 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo