OVO MU JE PRVI PUT: / Nakon maratonske borbe Ćorić ostvario najveći uspjeh karijere!

Image
Foto: AFP, DON EMMERT
9.1.2016.
17:29
AFP, DON EMMERT
VOYO logo

U trosatnom meču punom preokreta Ćorić je imao više snage na kraju i uspio iz četvrtog pokušaja izboriti svoje prvo ATP finale. Ćorić je ranije igrao u polufinalima Basela 2014. godine i lani u Dubaiju i Nici.

Za naslov protiv Wawrinke

Prvi set Ćorić je dobio u tie-breaku, iako je napravio "break" za 3-1, ali je odmah izgubio svoj servis. U drugom setu je Bedene poveo s 4-1, Ćorić uspio dostići te je i drugi set otišao u 13. igru, u kojoj je Zagrepčanin zaostajao 2-6, potom spasio tri set-lopte, ali ne i četvrtu. Odlučujući set počeo je loše po Bornu koji je izgubio svoj servis kod 1-1, ali je odmah u sljedećem gemu uzvratio. Ključnim se pokazao sedmi gem u kojem je Ćorić na svoj servis spasio pet "break-lopti", a u sljedećem gemu oduzima Bedeneov servis bez izgubljenoga poena i završava meč koji će pamtiti. U meču je Ćorić imao 17 aseva, od 13 prilika za obrat iskoristio je svega četiri, ali je i njegov protivnik bio neučinkovit - 3-11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju u finalu Ćorićev protivnik će biti Švicarac Stanislas Wawrinka, četvrti tenisač svijeta koji je našeg mladog igrača dobio dvaput. Lani su takođert igrali u Chennaiju i tada je Švicarac dobio s 6:1, 6:4, da bi kasnije u Cinncinatiju Ćorić uspio osvojiti set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wawrinka tri puta osvajao Chennai

Četvrti tenisač svijeta do finala je došao pobjedom nad Francuzem Benoitom Paireom sa 6:3, 6:4. Wawrinka je dosad tri puta osvajao Chennai - 2011., 2014. i 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo