Ovako Marin odgovara na gnjusne optužbe!

Najbolji hrvatski tenisač na najbolji je mogući način odgovorio na optužbe za namještanje mečeva objavljene uoči turnira u Sankt Petersburgu.

29.10.2011.
17:54
VOYO logo

U sedmom međusobnom ogledu protiv Južnija, petog nositelja turnira i 33. tenisača svijeta, Međugorac je do druge pobjede došao nakon jednog sata i 23 minute igre. Po dva je puta u svakom setu Čilić oduzimao servis svom protivniku, realiziravši četiri od šest break-lopti, dok je svoj servis izgubio ukupno dva puta.

U drugom setu Čilić je zaostajao 3:0, ali je potom do kraja izgubio tek jedan gem, breaknuvši Južnija u petom i devetom gemu. Za naslov, svoj prvi ovosezonski i šesti ukupno u karijeri, Čilić će se boriti protiv Srbina Janka Tipsarevića koji je lako, sa 6:2, 6:1 u polufinalu nadigrao Amerikanca Alexa Bogomolova Juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našem tenisaču bit će to četvrti ovosezonski finale, nakon Pekinga, Umaga i Marseillea. Protiv Tipsarevića, 13. tenisača svijeta, dosad je igrao šest puta i upisao čak pet pobjeda. Jedini poraz doživio je u jedinom ovogodišnjem meču na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Miamiju kada je Srbin slavio 6:3, 7:6(4).

Nadajmo se da će ovoga puta biti sasvim drugačije, tim više što bi pobjeda na turniru bila najbolj odgovor na gnjusne optužbe s kojima se Marin morao nositi prije ovog turnira. Podsjetimo, Čilić i Ivo Karlović stavljeni su na listu od 41 igrača za koje se sumnja da su sudjelovali u namještanju mečeva. Tajni dokument sastavila je Jedinica za teniski integritet, a objavio švedski list SvD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110250761006 arti-201110080046006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo