FRCALE ISKRE I TEŠKE OPTUŽBE / Incident na meču najtalentiranije hrvatske tenisačice. Otac Petre Marčinko zakačio se s njezinom protivnicom

Image
Foto: Screenshot

Otac Petre Marčinko, Vjeko, burno je reagirao i napao je verbalno njezinu sedam godina stariju protivnicu

7.4.2022.
18:24
Screenshot
VOYO logo

Serija pobjeda mlade hrvatske tenisačice Petre Marčinko, koja će za pet dana napuniti 17 godina, stala je na brojci 25, bolja od nje je u susretu 2. kola ITF turnira u portugalskom Oeirasu bila Mađarica Dalma Galfi sa 6-0, 4-6, 6-4.

Protiv 23-godišnje Galfi, trenutačno 97. igračice svijeta, Marčinko je bila nadomak svoje prve pobjede protiv neke igračice koja se nalazi u prvih 100 na WTA ljestvici. Nakon što je za 20 minuta izgubila prvi set sa 0-6, Marčinko je dobila drugi ostvarivši "break" kod rezultata 4-4, a imala je i "break" prednosti u trećem setu do vodstva 4-3. Nažalost, iskusnija Mađarica je osvojila posljednja tri gema, od toga dva na servis Marčinko te zaustavila seriju mlade Zagrepčanke koja je trajala još od listopada prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident na kraju meča

Nažalost, meč je obilježio i mali incident na kraju. Otac Petre Marčinko, Vjeko, burno je reagirao i napao je verbalno njezinu sedam godina stariju protivnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesi ponosna na sebe? Ona ima 16 godina, a ti je varaš. Sramota", rekao je Marčinko, a Mađarica mu je na to uzvratila: "Šuti. Ovo više nije juniorski tenis."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećeg tjedna Marčinko će biti u sastavu hrvatske reprezentacije koja će nastupiti u kvalifikacijama Billie Jean King Cupa u Antalyji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo