POVRATAK PRVAKA / Osvajač juniorskog Wimbledona Mili Poljičak ekskluzivno za RTL: 'Najdraža čestitka mi je stigla od Ivana Perišića'

Image
11.7.2022.
19:45
VOYO logo

Prvi Hrvat koji je osvojio juniorski Wimbledon sletio je u Zagreb. Mili Poljičak razgovarao je s našim Borisom Jovičićem o tome kako je izgledao tjedan koji će pamtiti cijeli život. Otkrio je koliko je zadovoljan svojom igrom, na koje je sve probleme naišao i čija mu je čestitka najdraža.

"Iza mene je jedan uspješan tjedan. Svoj tenis sam držao na najvišoj razini i mislim da sam zasluženo osvojio titulu. Imao sam trovanje hrane, uspio sam to prebroditi i osvojiti titulu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bez izgubljenog seta /

Mladi Hrvat osvojio je Wimbledon u konkurenciji juniora

Image
Bez izgubljenog seta /

Mladi Hrvat osvojio je Wimbledon u konkurenciji juniora

Poljičak je tako postao jedini Hrvat koji je uspio osvojiti juniorski dio Wimbledona. Imao je veliku konkurenciju, no Poljičak je ušao u povijest. Dan prije finala trenirao je s Novakom Đokovićem i kaže kako mu je to dalo određenu dozu samopouzdanja.

"Predivan je osjećaj biti jedini Hrvat koji je osvojio Wimbledon. Novak je pomogao dosta. On je najveći svih vremena, suradnja s njim te opusti, dobiješ samopozdanja, hvala mu na tome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljiček je i prije turnira bio jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira. Nakon najvećeg uspjeha u svojoj karijeri krenut će u pohod na seniorski tenis.

"Nikada ne možeš očekivati da ćeš otići ovako daleko. Znao sam da mogu osvojiti, znao sam da sam jedan od glavnih favorita i sve je ispalo kako treba. Možda odigram još juniorski US Open i onda se prebacujem na seniorski tenis."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljiček je otkrio i od koga mu je stigla najdraža čestitka.

"Došla mi je poruka od Ivana Perišića, i to mi je možda najdraža čestitka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo