POBJEŠNJELI NOVAK / Đoković poludio nakon poraza od Njemačke: Opsovao na srpskom, sudac mu dao opomenu pa razbio reket

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Novak Đoković opet je bio glavni, što zbog sjajnih poteza, ali i kratkog fitilja

28.11.2021.
9:17
Profimedia
VOYO logo

Reprezentacija Italije prva je koja je izborila nastup u četvrtfinalu završnog turnira Davis Cupa, a njima se mogla pridružiti i Srbija, ali je to spriječila reprezentacija Njemačke. Ona je u Innsbrucku u dvoboju skupine F slavila s 2-1.

Nakon što je Dominik Koepfer sa 7-6 (4), 6-4 bio bolji od Filipa Krajinovića, a Novak Đoković sa 6-2, 6-4 porazio Jan-Lennarda Struffa, odluka o pobjedniku pala je u igri parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Nijemaca

Srpska reprezentacija je Đokoviću pridružila 31-godišnjeg Nikolu Ćaćića, a Nijemci su na terenu imali Tima Puetza i dvostrukog pobjednika Roland Garrosa u parovima Kevina Krawietza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci su osvojili prvi set u 'tie-breaku', Srbima je pripao drugi (6-3), a potom su poveli i u trećem uz prednost 'breaka' (4-2). Nijemci su nadoknadili zaostatak i u odlučujućem 'tie-breaku' slavili sa 7-5.

Image
KAKO ĆE POSTUPITI? /

Grozne vijesti za Đokovića: Mora se cijepiti ako želi nastupiti na Australian Openu

Psovke, strgani reketi...

Novak Đoković opet je bio glavni, što zbog sjajnih poteza, ali i kratkog fitilja. Tijekom meča protiv Struffa je u jednom trenutku poludio pa opsovao: "U p***u, bre, materinu." Mislio je da ga nitko nije čuo, ali ga je sudac razumio pa je odmah dobio opomenu zbog neprimjerenog ponašanja, piše srpski Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U parovima je Đoković bio užasno bijesan, toliko da je nakon jednog izgubljenog poena taj bijes iskalio na reketu kojeg je razbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo