SVE JE ŠOKIRAO / Popularni tenisač otkrio tamnu prošlost: 'Alkoholizirao sam se i drogirao, a mislio sam i na samoubojstvo'

Image
Foto: Profimedia

Ne tako davno, dapače, prije svega nekoliko godina, za vrijeme Australian Opena, Kyrgiosu tenis nije bila prva stvar na pameti. Otkrio je probleme s kojima se borio, a za koje mnogi nisu znali

25.2.2022.
20:39
Profimedia
VOYO logo

Popularni australski tenisač, Nick Kyrgios, u svijetu je poznat kao zločesti dečko tenisa. Zbog svojih ispada na terenu, ali van njih, Kyrgios je često bio u centru pažnje.

No, na terenu je uvijek bio borben te bi davao sve od sebe. Sada je otkrio 'tamnu' prošlost s kojom se borio, a mnogi to nisu znali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne tako davno, dapače, prije svega nekoliko godina, za vrijeme Australian Opena, Kyrgiosu tenis nije bila prva stvar na pameti.

Teški trenuci

Australac je objavio svoju fotografiju s Australian Opena na svojem Instagram profilu, a potom je otvorio dušu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo sam ja prije tri godine za vrijeme Australian Opena. Većina bi pretpostavila da sam psihički dobro te da uživam u sportu koji igram. Ipak, to je bio jedan od mojih najgorih i najmračniji perioda. Ako se potrudite, na mojoj desnoj ruci možete vidjeti rane od samoozljeđivanja. Imao sam samoubilačke misli i doslovno mi je bilo teško ustati iz kreveta i igrati tenis pred milijunima ljudi", počeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam usamljen, depresivan i negativan. Konzumirao sam alkohol, drogu, a odbacio sam obitelj i svoje prijatelje. Osjećao sam se kao na s nikim ne mogu pričati i da ne mogu nikome vjerovati. To je rezultat zatvaranja u sebe i odbijanja da se oslonim na svoje voljene i bližnje. Znam da svakodnevni život može izgledati iscrpljujuće, a ponekad i nemoguće. Razumijem vas ako se osjećate slabo ili uplašeno kada se otvorite. Kažem vam, u redu je, niste sami", otkrio je svoj težak period.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je poslao lijepu poruku svima koji prolaze kroz teške trenutke:

"Molim vas, nemojte se osjećati kao da ste sami na svijetu, ako se tako osjećate, nemate s kim razgovarati, ja sam tu za vas. Javite se. Ponosan sam što sam preokrenuo svoj život i da imam drugačiji pogled na svijet. Ne uzimam niti jedan trenutak zdravo za gotovo. Želim da svi ispunite svoj potencijal i da se smijete. Život je lijep", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo