NEUSPJELA OPERACIJA DOKTORA IVE: / Karlović ispao u kvalifikacijama, no još može upasti na poznati turnir

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Karloviću ostaje mogućnost da u turnir uđe kao "sretni gubitnik", ako netko od igrača iz glavnog turnira bude prisiljen odustati od nastupa

16.6.2019.
16:15
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski 40-godišnji tenisač Ivo Karlović nije uspio izboriti mjesto u glavnom ždrijebu ATP turnira u londonskom Queen's Clubu, gdje je ga je u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Britanac James Ward sa 7-6 (4), 6-4.

Karlović je u Queen's Clubu prije 14 godina odigrao svoje prvo finale na ATP turnirima, kad ga je u meču za naslov nadigrao odavno umirovljeni Amerikanac Andy Roddick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PORAZ PRVOG HRVATSKOG REKETA: /

Ćorić nakon drame izgubio u polufinalu turnira u Nizozemskoj

Karloviću ostaje mogućnost da u turnir uđe kao "sretni gubitnik", ako netko od igrača iz glavnog turnira bude prisiljen odustati od nastupa.

Branitelj naslova Marin Čilić će u 1. kolu igrati protiv Čileanca Christiana Garina, kojeg je na ovotjednom turniru u 's-Hertogenboschu u četvrtfinalu pobijedio Borna Ćorić. Čilić je peti nositelj. Prva četiri nositelja su Grk Stefanos Tsitsipas, Južnoafrikanac Kevin Anderson, Argentinac Juan Martin del Potro i Rus Danil Medvjedev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo