NEUNIŠTIVI DOKTOR IVO OTVORIO SEZONU VELIKOM POBJEDOM: / Pomeo Španjolca u tri seta, a evo tko ga čeka u sljedećem kolu

Image
Foto: Profimedia

Bio je to njihov drugi međusobni meč, a Karlović je do prve pobjede stigao ispalivši 27 asova i s tri 'breaka'

9.1.2021.
8:44
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski 41-godišnji tenisač Ivo Karlović (ATP - 148.) ostvario je pobjedu u prvom nastupu u novoj sezoni svladavši Španjolca Pabla Andujara (ATP - 59.) sa 6-3, 5-7, 6-4 u dvoboju 1. kola ATP turnira u američkom Delray Beachu nakon dva sata i 16 minuta igre.

Bio je to njihov drugi međusobni meč, a Karlović je do prve pobjede stigao ispalivši 27 asova i s tri 'breaka', po jednim u svakom setu, ali je u drugom dvaput gubio gemova na svom početnom udarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlovića u drugom kolu čeka 28-godišnji Ekvadorac Roberto Quiroz (ATP - 293.) koji je prošao kvalifikacije, a u 1. kolu je bio bolji od Amerikanca Noe Rubina (ATP - 251.) sa 7-6 (1), 6-3.

Image
Image

MELBOURNE, Jan. 23, 2020 Ivo Karlovic returns a shot during the men's singles second round match between Gael Monfils of France and Ivo Karlovic of Croatia at the 2020 Australian Open tennis tournament in Melbourne, Australia on Jan. 23, 2020. (Photo by Bai Xue/Xinhua),Image: 494368210, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Karlović je odlučujući 'break' u prvom setu napravio u osmom gemu i u sljedećem realizirao treću set-loptu. Andujar je poveo 2-0 u drugom, ali je hrvatski veteran odmah vratio izgubljeni servis. No, 34-godišnji Španjolac je novim 'breakom' u 12. gemu odveo meč u treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je 'breakom' u petom gemu odlučujućeg seta stekao prednost koju je zadržao do desetog gema u kojem je iskoristio svoju drugu meč-loptu.

Dvoboj Karlovića i Quiroza na rasporedu je u nedjelju. Ivo Karlović je na ovom turniru osvojio naslov 2015. pobijedivši u finalu Amerikanca Donalda Younga, a pet godina prije poražen je u finalu od Latvijca Ernestsa Gulbisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo