TOTALNA TRANSFORMACIJA / Nećete vjerovati kako izgleda nekada najbolji na svijetu: ‘Operirao sam čak i očne kapke‘

Image

Riosu je prije desetak godina otkriven Aspergerov sindrom koji označava vrstu autizma u kojoj prednjače poteškoće u društvenoj interakciji i ograničeni i stereotipni interesi.

26.10.2023.
18:25
VOYO logo

Plastične operacije često vežemo uz ljepši spol, no kada se radi o nekada najboljem tenisaču na svijetu, Marcelu Riosu, on ih broji više nego većina žena.

FNC 13 event 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo u prijenosu UŽIVO. Prijenos eventa počinje u 20.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FNC - Voyo

Čileanac je objasnio pozamašan popis: "Popravio sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Prije nitko nije koristio kreme za zaštitu od sunca, pa mi je lice uništeno. Osim toga, operirao sam i očne kapke koji su bili prekratki te sam morao spavati otvorenih očiju. Imao sam i podočnjake i bore", govori Rios.

Osim što je promijenio izgled lica, drastično je promijenio i tjelesni izgled nakon što se prije gotovo 20 godina oprostio od tenisa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Treniram jer se osjećam dobro. Dnevno u teretani treniram dva i pol sata kako bih dobio na mišićnoj masi. Kao tenisač sam morao gubiti kilograme, ali sad sam u godinama kada trebam stabilnu kilažu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Riosu je prije desetak godina otkriven Aspergerov sindrom koji označava vrstu autizma u kojoj prednjače poteškoće u društvenoj interakciji i ograničeni i stereotipni interesi.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo