NE PAMTIMO KADA JE NETKO OVAKO IZVRIJEĐAO ĐOKOVIĆA: / Legendarna tenisačica napala Novaka - 'Ostavi se toga, obrađuj drvo ili pleti'

Image
Foto: Profimedia

Nju je jako zasmetalo to što je Novak izašao iz Udruženja igrača i što je osnovao nezavisni sindikat

3.11.2020.
14:34
Profimedia
VOYO logo

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Čehinja Martina Navratilova, žestoko je kritizirala najboljeg tenisača svijeta, Srbina Novaka Đokovića. Nju je jako zasmetalo to što je Novak izašao iz Udruženja igrača i što je osnovao nezavisni sindikat koji će se boriti za prava tenisača.

"On misli da radi pravu stvar. Ne slažem se s njim, ali to je njegov izbor. To sigurno nije pomoglo njegovom tenisu, ne razumijem ga. Kada si najbolji na svijetu, treba ti energija odlaziti na to, trebaš se posvetiti sportu. Da biste se opustili, gledajte TV, obrađujte drvo ili pletite šalove. Ali osnivanje sindikata? To ne pomaže ni na jednoj razini", rekla je Navratilova za Irish Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Martina Navratilova

Objasnila je i što pritom misli. "To možeš raditi kada prestaneš igrati, ali kontroverzno je i ne pomaže mu sada. Tijekom pandemije pokušavaš nas podijeliti, a sve to dok se pokušavamo ujediniti i shvatiti kako da igramo turnire a da se ljudi ne razbolijevaju i ne umiru od koronavirusa. Radije se držimo tog problema, a ne stvarajmo novi koji nam ne treba", pojasnila je Navratilova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo