NE BEZ MUKE: / Najbolji hrvatski tenisač preko mušterije do četvrtfinala

Image
Image

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Marseilleu nakon što je u susretu 2. kola bio bolji od Robina Haasea 4-6, 6-3, 7-5.

18.2.2016.
8:03
VOYO logo

Četvrti nositelj turnira iz 250 serije i dvanaesti tenisač svjetskog poretka s uspjehom je tako otvorio turnir na kojem je 2011. godine igrao finale, no nije sve prošlo bez muke. Čilić je meč otvorio gubitkom prvoga seta, no uz jedan break u nastavku igre i poravnao rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravio četiri breaka

Početni udarac u ovome meču nije bio njegov adut, ubacio je tek 44 posto prvih servisa, ali izvukao i 83 posto poena iz njih, pri čemu je posebno bio dominantan u završnici ogleda. U trećemu setu je osvojio svih devet poena nakon preciznog prvog servisa, a i bolje igrao na suparnikov početni udarac. Svoj je u toj dionici igre izgubio jednom, no Haasea je 'breaknuo' u dva navrata za petu pobjedu u isto toliko ogleda protiv trenutačno 64. tenisača ATP-ove ljestvice.

Ukupno je u meču Čilić ubacio 12 aseva, spasio tri od devet break-lopti i realizirao četiri od 16 ponuđenih prilika za oduzimanje suparnikova početnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo