NAPOKON JE DOCEKAO / Sjajne vijesti za najboljeg hrvatskog tenisaca

Sljedeceg tjedna Marin Cilic ce zaigrati na ATP turniru u Indian Wellsu. Potvrdio je to u razgovoru za CNN. Nakon cetveromjescne pauze najbolji hrvatski tenisac se tako vraca u natjecateljski pogon.

6.3.2015.
15:29
VOYO logo

Posljednji mec Cilic je odigrao na zavrsnom turniru osmorice najboljih tenisaca svijeta u Londonu 14. studenog protiv Stanislasa Wawrinke. U nastupima ga je zaustavila ozljeda ramena, ali sada je ista zalijecena.

"Nisam odigrao sluzbeni mec od kraja prosle godine. Zaista se nadam da cu ovu sezonu moci zapoceti u Indian Wellsu. Zasad je sve u redu, rame dobro podnosi sve treninge", rekao je Cilic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izmedu ostaloga, Cilic je bio prisiljen otkazati nastupa na Australian Openu i u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa protiv Srbije.

http://edition.cnn.com/video/api/embed.html#/video/world/2015/03/05/ws-tennis-marin-cilic-intv.cnn"To je najduzi period u kojem sam bio bez tenisa, proslo je vise od dva mjeseca otkako nisam udario lopticu, tako da su prvi dani u kojima sam poceo trenirati bili kao kada dijete dode na teniski teren."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualnog pobjednika US Opena pauza je definitivno izbacila iz tracnica i predstoji mu potraga za formom do koja ga je dovela do osvajanja prvog Grand Slam naslova.

"Moja sadasnja forma daleko je od one iz New Yorka. Vjerujem da ce mi trebati pet do sedam meceva da dodem u formu", objasnio je Cilic i dodao kako je izbivanje s teniskih terena iskoristio za jacanje donjih ekstremiteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo