NAJVEĆI MEČ NA AUSTRALIAN OPENU ODVIJA SE IZVAN TERENA: / Đoković i Kyrgios ozbiljno se zakrvili; 'Novak je sjajan igrač, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Možda i najbolji sud njihovog ponašanja dao je tenisaš Stefanos Tsitsipas koji je jednostavno izjavio da je 'istina negdje u sredini'

9.2.2021.
19:29
Profimedia
VOYO logo

Novak Đoković i Nick Kyrgios privukli su veliku pozornost na sebe tijekom Australian Opena. Još prije samog turnira počelo je njihovo prepucavanje, a australski tenisač Đokovića je u posljednjoj izjavi prozvao jer je partijao bez majice i tako doveo ljude u opasnost od zaraze koronavirusom.

"Ne znam zašto me on proziva zbog ponašanja izvan terena. Ja sam tijekom lockdowna bio u humanitarnim akcijama, pokušao sam pomoći ljudima i ne zaraziti ih. Ne mogu prihvatiti kritike od čovjeka koji je bez majice partijao. Novak je sjajan tenisač, ali čudan tip", rekao je Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKVA DRAMA NA OTVARANJU AUSTRALIAN OPENA: /

Najbolja hrvatska tenisačica ispala u prvom kolu i to na nevjerojatan način

Image
KAKVA DRAMA NA OTVARANJU AUSTRALIAN OPENA: /

Najbolja hrvatska tenisačica ispala u prvom kolu i to na nevjerojatan način

'Istina je negdje u sredini'

Đoković je tijekom karantene tražio smanjenje perioda koji se mora provesti u izolaciji, bolju hranu, pristup fitness centrima, kao i preseljenje iz hotelskih soba u domove s teniskim terenima u blizini, a taj zahtjev je odbijen. Evo što je Đoković izjavio prije o Kyrgiosu.

“Mislim da je Kyrgios dobar za sport. Očito je on netko tko je drugačiji. Priča o tenisu i drugim stvarima nevezanim uz tenis na svoj, autentičan način. Poštujem ga. Poštujem svakoga jer svi imaju pravo na slobodu izražavanja. Poštujem njegov tenis i mislim da je talentiran momak koji ima dobru igru i dokazao je to pobijedivši zapravo sve najbolje na svijetu u prošlosti. Ali, izvan terena, da budem iskren, za njega baš nemam previše poštovanja. Tu bih otprilike stao. Dalje nemam komentara za to, bilo njegovih komentara o meni ili bilo čemu drugome što pokušava”, rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i najbolji sud njihovog ponašanja dao je tenisaš Stefanos Tsitsipas koji je jednostavno izjavio da je "istina negdje u sredini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo