NAJVEĆI DIVLJAK NA TOURU POTRAŽIO POMOĆ PSIHOLOGA: / Hoće li ga ona odvesti na svjetski vrh?

Image
Foto: AFP

Dugo je bio "onaj koji radi ekscese" pa je sada odlučio potražiti pomoć

7.11.2018.
12:01
AFP
Play logo

Australski tenisač Nick Kyrgios, poznat po čestim ispadima na teniskim terenima, izjavio je za australske medije kako je potražio pomoć psihologa. "Počeo sam se savjetovati s psiholozima kako bi ojačao mentalno", izjavio je 23-godišnji Kyrgios za dnevnik "Canberra Times".

"Previše sam trenirao prije nego sam to učinio. Ali tako je, počeo sam, osjećam se slobodniji govoriti o tome i imam osjećaj da nemam što skrivati", rekao je australski tenisač. "Morao sam se boriti s problemima na i izvan terena", rekao je Kyrgios koji je bio prisiljen skratiti sezonu u listopadu nakon turnira u Moskvi zbog ozljede lakta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Kyrgios, kojeg se smatra perspektivnim tenisačem, također je najavio da će u budućnosti promijeniti svoj kalendar kako ne bi ponovio greške iz zadnje dvije godine. "Dosta radim sa svojim stožerom kako bih postigao dobru ravnotežu u svom kalendaru, što mislim da nije bio slučaj u zadnje dvije godine koje nisam mogao ni završiti", kazao je Kyrgios.

Žrtva temperamenta

Slika koja će obilježiti proteklu sezonu je njegov meč protiv Francuza Pierre-Huguesa Herberta na US Openu u kojem je sudac Mohamed Lahyani sišao sa svoje stolice u trenutku kada je temperamentni Australac gubio 6-4, 3-0 te mu održao neku vrstu motivirajućeg govora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Kyrgios je izgledao kao da više ne želi igrati i svađao se s publikom. Na kraju je preokrenuo meč slavivši protiv Francuza. Iako je bio čak 13. na ATP ljestvici, sada se nalazi na 37. mjestu, dok titulu prvog australskog tenisača ima mladi Alex De Minaur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo