Najstrastveniji tenisač zbog nje progovorio hrvatski!

Marcos Baghdatis je nakon trganja čak četiriju reketa u samo 25 sekundi u drugom kolu Australian Opena došao na Zagreb Indoors i pokazao sasvim drugo, miroljubivo lice.

3.2.2012.
9:39
VOYO logo

Marcos Baghdatis ušao je u četvrtfinale Zagreb Indoorsa i na dobrom je putu da možda ponovi 2007. kada je jedini put nastupio na tom turniru i osvojio ga.

Za sat i 15 minuta pobijedio je sa 6:4, 6:2 Poljaka Lukasza Kubota, a potom u dvorani uživao u ciparskoj glazbi s kojom su ga organizatori ugodno iznenadili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam očekivao ciparsku melodiju. To me zaista iznenadilo", rekao je Baghdatis koji je ostao zapamćen po lomljenju čak četiriju reketa u samo 25 sekundi u drugom kolu Australian Opena.

"Dogodilo se tako. Nije ništa bilo isplanirano i nisam siguran da se meni ili nekome drugome to ne može ponovno dogoditi", objasnio je antologijsku situaciju iz Melbourna prema kojoj ispaljivanja Gorana Ivaiševića izgledaju kao .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi detalj po kojemu ga znaju u Hrvatskoj jest njegova veza s našom tenisačicom Karolinom Šprem. Nije, dakle, samo lomitelj reketa već i ženskih srdaca.

"Naučio sam neke hrvatske riječi poput "kako si", "hvala", "dobar dan"... Sve bolje razumijem hrvatski".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako se nosi Karolina s grčkim?

"Težak je to jezik, ali trudi se", otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo