NAJLUĐA PRIČA ROLAND GARROSA: / Argentinski tenisač putovao autom deset sati da stigne na meč, a nakraju - pobijedio

Image
Foto: AFP

Apsolutni junak dana na zemljanom Grand Slamu stiže iz Argentine

28.5.2018.
18:15
AFP
VOYO logo

Argentinski tenisač Marco Trungelliti hrvatskoj je javnosti poznat jer jer 2016. godine u prvom kolu Roland Garrosa izbacio Marina Čilića, a dvije godine poslije opet je ukrao pozornost u Parizu.

Argentinski specijalist za zemlju poražen je u posljednjem kolu kvalifikacija i vratio se u Barcelonu gdje bi se spremao za nastavak sezone. U posjet su mu stigli iz Argentine i majka, baka i brat, ali tada dolazi do velikog preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ĆORIĆ SRUŠIO NEUGODNOG NIJEMCA: Hrvatski as pokazao pravo lice, u drugom kolu čeka ga lakši posao

Nick Kyrgios se povlači zbog ozljede, a sljedeći igrač na 'lucky-loser' ljestvici je Prajnesh Gunneswaran. Kako se Indijanac prijavio već za challenger u Vicenzi, Trungelliti je bio sljedeći - samo je trebao stići u Pariz u upisati se za listu 'lucky-losera'. Zanimljivo, da se bilo koji drugi tenisač upisao na listu jučer, igrao bi umjesto Kyrgiosa, ali s novim danom - svi se ponovno mogu upisati, a prolazi najbolje rangirani na ljestivici 'lucky-loser'. Kada je tu saznao Trungelliti, zaputio se s bratom, majkom i bakom na tisuću kilometara dugi put automobilom iz Barcelone u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baka je bila pod tušem kada sam čuo vijest i rekao sam joj - Moramo ići. Spakirali smo torbe za pola sata i krenuli na put", rekao je Trungelliti koji je danas u prvom kolu svladao Australca Bernarda Tomica 3-1 u setovima i plasirao se u drugo kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznajmili smo malo automobil u Barceloni za razgledavanje, a kad smo čuli vijesti, samo smo uskočili u njega. Krenuli smo iz Barcelone u 13 sati, a stigli u Pariz u 11 navečer...Znači, oko deset sati. Spavao sam zatim pet sati i stigao na terene oko pola osam", opisao je neočekivani heroj dana u Parizu. "U Argentini, osim ako ne živiš u Buenos Airesu, 1000 kilometara vožnje je ništa, tako da je sve bilo u redu", rekao je sa smješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samim dvobojem prvog kola imao je sigurnih 40 tisuća eura, a pobjedom protiv Tomica 'iskeširat' će 79 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo