NAJBOLJI HRVATSKI TENISAČ PLASIRAO SE U DRUGO KOLO: / Ćorić pomeo protivnika, ali sada ga čeka pakleni posao

Image

Ćorić će u srijedu saznati ime suparnika u drugom kolu

2.3.2021.
23:49
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 26.) probio se u drugo kolo ATP turnira serije 500 u Rotterdamu, gdje je u utorak u prvom kolu svladao domaćeg predstavnika Botica van de Zandschulpa (ATP - 147.) sa 6-4, 7-6 (4) nakon jednog sata i 36 minuta igre.

Ćorić će u srijedu saznati ime suparnika u drugom kolu, a to će biti bolji iz dvoboja prvog nositelja u Rotterdamu i trećeg tenisača svijeta Rusa Danila Medvjedeva te Srbina Dušana Lajovića (ATP - 27.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za osvajanje prvog seta ključnim su se pokazali četvrti i peti gem, kada je 24-godišnji Zagrepčanin prvo spasio dvije break-lopte (15-40), a potom realizirao svoju četvrtu priliku za jedini 'break' u meču.

Image
Image

Croatia's Borna Coric reacts after losing a point against Britain's Daniel Evans during their Murray River Open men's singles match in Melbourne on February 5, 2021.,Image: 588940506, License: Rights-managed, Restrictions: -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --, Model Release: no

U drugom setu nijedan tenisač nije došao do prilike za oduzimanje servisa pa je odluka pala u 'tie-breaku'. Ćorić je osvojio prva tri poena u odlučujućem gemu te pet od prvih šest, a u pobjedu je pretvorio svoju drugu meč-loptu, kad je odličnim servisom izbacio suparnika iz terena, a onda poslao neobranjivu forhend paralelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić protiv Medvjedeva ima pozitivan omjer i vodi s 4-2 u međusobnim dvobojima, ali je u posljednjem, finalu u St. Peterburgu 2019. ruski tenisač uvjerljivo slavio (6-3, 6-1). Bude li njegov suparnik Dušan Lajović, srpski tenisač će u taj dvoboj ući s prednošću 1-0 u međusobnim dvobojima, a Bornu je svladao u tri izjednačena seta na zemlji u Istanbulu 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo