NADAL IZNENADIO SVIJET TENISA IZJAVAMA O ĐOKOVIĆU: / Uoči početka Roland Garrosa, Španjolac tvrdi - 'Da, Novak je potpuno u pravu'

Image
Foto: Profimedia

Nadal je posebno komentirao izjavu Srbina o tome da je on nepobjediv na zemljanoj podlozi

26.9.2020.
10:18
Profimedia
VOYO logo

Španjolski tenisač i jedan od najboljih svih vremena, Rafael Nadal, održao je medijsku konferenciju uoči početka novog izdanja Roland Garrosa, a osim o šansama na Grand Slamu, Nadal je govorio i o svom velikom rivalu, prvom trenisaču svijeta, Novaku Đokoviću.

Nadal je posebno komentirao izjavu Srbina o tome da je on nepobjediv na zemljanoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novak je potpuno u pravu. Ja jesam pobjediv na zemlji i on me pobijedio više puta. Ovo su za mene najteži uvjeti ikada na zemlji. Situacija je jako čudna, uvjeti su teški, vrijeme je hladno i svima će biti jako teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uvjetima, ali ovdje sam da se borim za najviši plasman, pa ćemo vidjeti što mogu", rekao je Nadal.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rafael Nadal of Spain reacts while competing against Novak Djokovic of Serbia during the ATP Cup final between Spain and Serbia in Sydney ATP Cup tournament, Tennis, Sydney, Australia - 12 Jan 2020, Image: 492317097, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CHINE NOUVELLE/SIPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nadal je zdrav i spreman, ali nije baš zadovoljan time što neće imati podršku publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje je zdravlje dobro, a ne brinem previše o tome što se događalo na ranijim turnirima. Malo sam i tužan zbog svega jer sjedimo ovdje vi i ja sami, ali to me neće spriječiti da dam sve od sebe na terenu", naglasio je Nadal.

Roland-Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog paketa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo