Play ponuda

MIKICA JE 'UNIŠTILA' ŠARAPOVU: / 'Molim vas, recite mi koja je razlika između nje i Lancea Armstronga?'

Image
Foto: AFP

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni u tjedan dana dvaput je igrala protiv Ruskinje Marije Šarapove koja se svijetu tenisa vraća nakon suspenzije za doping.

17.5.2017.
15:07
AFP
Play ponuda

To nisu bile jedine loše vijesti tog dana za rusku tenisačicu koja neće dobiti pozivnicu za Roland Garros. Trenutačno je, nakon isteka suspenzije 211. tenisačica svijeta, ali se nadala nastupu na pariškom Grand Slamu.

Image
OKO LIJEPE RUSKINJE PONOVNO SE LOME KOPLJA: /

'Već je platila za svoju pogrešku, ova odluka nije fer'

Image
OKO LIJEPE RUSKINJE PONOVNO SE LOME KOPLJA: /

'Već je platila za svoju pogrešku, ova odluka nije fer'

'Novac govori sam za sebe'

Šarapova, gdje god se pojavi, izaziva polemike. Među njezinim navjećim kritičarkama je i Kristina Mladenović, a s francuskom tenisačicom se složila i Mirjana Lučić-Baroni koja se također obrušila na nekadašnju najbolju svjetsku tenisačicu.

"Svatko tko nije koristio doping protivi se ovome, to je najnormalnije. Znam kako stvari funkcioniraju, ovo sa Šarapovom je najbolji dokaz. Novac govori sam za sebe. Možda bi tako trebali dati pozivnicu Lanceu Armstrongu. Jer je, eto, osvojio nekoliko puta Tour de France. Recite mi, kakva je razlika između njega i Šarapove?" upitala je Lučić-Baroni.

'Ništa me neće spriječiti u ostvarivanju snova'

U međuvremenu se Šarapova oglasila na društvenim mrežama.

"Ako je ovo potrebno da se ponovno dignem, onda ću na tom putu biti svakodnevno. Nijedna riječ ili djelo neće me spriječiti u tome da ostvarim svoje snove. A imam ih mnogo", odgovorila je danas Maria Šarapova.

Play ponuda
Play ponuda