MELO I KUBOT OSIGURALI POLUFINALE: / Evo što hrvatski tenisač i njegov partner moraju napraviit da im se priključe

Image
Foto: AFP
15.11.2017.
15:21
AFP
VOYO logo

Najbolji svjetski par u 2017. godini u najgorem slučaju može biti drugi. Priliku za proboj u polufinale još uvijek imaju sva preostala tri para, no to se može promijeniti već nakon večerašnjeg dvoboja Ivana Dodiga i Španjolca Marcela Granollersa protiv britansko - brazilske kombinacije Jamie Murray - Bruno Soares.

Dodig i Granollers bi pobjedom u tom meču izbacili Murrayja i Soaresa iz borbe za polufinale, a onda bi u posljednjem kolu, u dvoboju s braćom Bryan, izravno odlučivali o drugom mjestu koje vodi u nokaut fazu turnira najboljih osam parova svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u slučaju poraza, ali samo u tri seta, Dodig i Granollers bi zadržali izglede za plasman u polufinale. No, tada bi im za to bila potrebna pobjeda u dva seta protiv Bryana u posljednjem kolu te trijumf Kubota i Mela u dva seta protiv Murrayja i Soaresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini "Eltingh / Haarhuis" nakon dva kola mjesto u polufinalu osigurali su Amerikanac Ryan Harrison i Novozelanđanin Michael Venus, a kao drugoplasirani će im se pridružiti bolji iz dvoboja francuskog para Herbert - Mahut i finsko-australske kombinacije Kontinen - Peers, koji je na rasporedu u četvrtak.

ATP Finale, skupina "Woodbridge / Woodforde" - 2. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukasz Kubot / Marcelo Melo (Polj-Bra/1) - Bob Bryan / Mike Bryan (SAD/5) 6-4, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo