Benčić nastavlja dalje / Mektić preko Pavića do finala Indian Wellsa, Monfils razočarao publiku

Image
Foto: AP Images

Nikola Mektić predstavljat će Hrvatsku u finalu Indian Wellsa

15.3.2019.
8:29
AP Images
VOYO logo

Dnevni program za četvrtak na Stadionu 1 trebali su završiti Dominic Thiem i Gael Monfils, trebao je to biti šlager dana u kojemu su na rasporedu bila samo četiri meča pojedinačne konkurencije, no publika u Indian Wellsu ostala je zakinuta.

Monfils je bez borbe predao četvrtfinalni dvoboj Austrijancu od kojega je izgubio sva četiri dvoboja, a ovo je bio čak treći koji nije odigran, a trebao je biti. Francuz je, doduše, stigao na teren, ali samo kako bi objasnio razlog odustajanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušao sam se zagrijati, ali Ahilova tetiva boljela me još jače nego proteklih dana i nisam u stanju biti na 100 posto."

Budući da je Milos Raonic lagano riješio srpskog (pre)sretnog gubitnika Miomira Kecmanovića (6:3, 6:4), a da je Angelique Kerber u dva seta izbacila Venus Williams (7:6, 6:3), gledatelji su, zapravo, najviše vidjeli od prvog meča dana u kojem je Belinda Benčić još jednom potvrdila da će vrh uskoro biti njen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarka je protiv Čehinje Karoline Pliškove (6:3, 4:6, 6:3) stigla do desete pobjede u nizu na Touru (12. računajući Fed Cup) i od sljedećeg tjedna opet će biti među 20 najboljih.

A u to društvo u parovima spadaju Nikola Mektić i Mate Pavić koji su u hrvatskom derbiju odlučivali o finalistu, a ondje će zaigrati Mektić koji je s prinudnim partnerom Horacijem Zeballosom u dva tie-breaka bio bolji od Pavića i Olivera Maracha. Za titulu će Zagrepčaninu i ljevorukom Argentinu protivnici biti Kubot i Melo ili Đoković i Fognini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo