US OPEN / Martić uvjerljivo poražena, Dodig prošao nakon preokreta, Pavić uvjerljiv

Image
Foto: Profimedia

Hrvati su imali podijeljenu uspješnost prvog kola posljednjeg Grand Slama sezone

1.9.2023.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Petra Martić ispala je u 2. kolu posljednjeg ovogodišnjeg Grand slam turnira, US Opena u New Yorku, uspješnija od nje bila je Čehinja Marie Bouzkova sa 6-1, 6-2 nakon sat i 19 minuta igre.

Image
REZULTAT KARIJERE /

Borna Gojo do trećeg kola US Opena preko domaćeg predstavnika

Image
REZULTAT KARIJERE /

Borna Gojo do trećeg kola US Opena preko domaćeg predstavnika

Na konačni rezultat uvelike je utjecala igra na break-loptama, Martić je tijekom čitavog dvoboja realizirala samo jednu od sedam izborenih prilika za oduzimanje servisa suparnici, dok je Bouzkova u tom segmentu bila daleko efikasnija realiziravši pet od devet izborenih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispadanjem Martić Hrvatska je ostala bez predstavnica u ženskom dijelu turnira.

Dodig i Krajicek uspješni

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek plasirali su se u 2. kolo muških parova, aktualni pobjednici Roland Garrosa u 1. su kolu preokretom svladali Španjolce Roberta Carballesa i Bernabea Zapatu sa 5-7, 6-3, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig i Krajicek, koji su u New Yorku postavljeni za druge nositelje, u 2. kolu će igrati protiv braće Petrosa i Stefanosa Tsitsipasa iz Grčke.

Ranije u četvrtak u 2. kolo muških parova plasirao se i Mate Pavić se s Nizozemcem Matweom Middlekoopom, oni su na otvaranju turnira svladali Francuze Sadija Doumbiju i Fabiena Reboula sa 6-2, 6-7 (4), 6-3. Pavić i Middlekoop će u 2. kolu za suparnike imati bolje iz ogleda Francuza Alexandrea Mullera i Austrijanca Sebastiana Ofnera te Amerikanaca Vasila Kirkova i Denisa Kudle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo