Covjek iz sjene otkrio: 'Zbog Cilica ne spavam do 2 ujutro'

"Prije mojeg dolaska on je radio nevjerojatne stvari. Naime, on se brinuo za sve u timu, cak je i svima koji su putovali s njim rezervirao zrakoplovne karte, hotele... To je nevjerojatno!

14.9.2014.
16:16
VOYO logo

"Ne poznajem ni jednog tenisaca koji je na taj nacin uspio, a Marin je i uz to usao u Top 10", otkrio je Belgijac koji vodi karijeru naseg najboljeg tenisaca.

"Vrhunski igrac mora imati samo jednu brigu kada je tenis u pitanju, a to je njegova igra. On se ne moze baviti ostalim stvarima. Naravno, mora ih odradivati, ali ne smije on biti organizator, dogovarati se s medijima za intervjue ili raditi ne znam sto. To je moj posao", otkrio je Stavaux i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marina sam znao dugo, jos otkako sam ja radio s Justine Henin. Neko sam vrijeme bio izvan tenisa i cista je slucajnost sto smo zapoceli raditi zajedno. Kada smo odlucili krenuti u ovo, izabrali smo Gorana za trenera. Slaven Hrvoj je vec bio tu za kondiciju, dodali smo fizioterapeuta i Marin je konacno oko sebe imao pravu ekipu."

Zanimanje za hrvatskog tenisaca je naglo poraslo, vise nista nece biti kao ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, sinoc sam do dva sata ujutro radio kako bih mogao odgovoriti svima na e-mail poruke. Javljaju se sponzori i ne daju mi spavati, ali uzivam u tome jer znam koliko je to Marin zasluzio. Prije ovoga su me svi pitali zasto Marin nije potpisao ugovore (jos ima samo ugovore za opremu, Head rekete te Li Ning obucu i odjecu, op. a.), ali ja nisam htio potpisati lose ugovore. Znao sam da moramo cekati pravi rezultat. Mnogi menadzeri zele brzo donijeti novac igracima i sebi, ali mi imamo drugaciji pristup. Cak ni sada necemo potpisivati bilo sto ili one sponzore koji ce dati najveci novac. Od Marina zelimo napraviti pravi brend", zakljucio je Ciliceva 'dadilja' u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo