MARIN ČILIĆ SAD JE DALEKO OD TOP 10: / Donna Vekić i Ivo Karlović napredovali

Image
Foto: AFP

Borna Ćorić je ostao na prošlotjednoj 15 poziciji, a Ivo Karlović se popeo dva mjesta, na 95. poziciju

20.5.2019.
10:28
AFP
VOYO logo

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić napredovala je jedno mjesto na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak i sada se nalazi na 23. poziciji što joj je najbolji ranking karijere.

Petra Martić je u odnosu na prošli tjedna pala tri mjesta i sada je 31. tenisačica svijeta, a Tereza Mrdeža se popela jedno mjesto na 188. poziciju. Tena Lukas je pala deset mjesta i sada je 285. tenisačica svijeta, a Jana Fett je skočila 51 mjesto do 314. pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je došlo do manjih promjena. Prva je i dalje Japanka Naomi Osaka, no na drugu se poziciju popela pobjednica turnira u Rimu Karolina Pliškova koji je prošli tjedan bila sedma tenisačica svijeta. Na treću je poziciju s druge pala Rumunjka Simona Halep.

Nesretna trinaestica

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pao je na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak tri mjesta i sada je 13. tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić je ostao na prošlotjednoj 15 poziciji, a Ivo Karlović se popeo dva mjesta, na 95. poziciju. Viktor Galović je također ostao na prošlotjednoj 198. poziciji, dok je Nino Serdarušić pao jedno mjesto i sada je 299. tenisač svijeta.

Na vrhu nema promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je osvajač turnira u Rimu ovaj vikend Španjolac Rafael Nadal, a treći je Švicarac Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo