Užasne vijesti / Marin Čilić pozitivan na koronavirus, propušta Wimbledon: 'Slomljeno mi je srce'

Image
Foto: Profimedia.hr

Čilić, koji je 2017. godine bio finalist Wimbledona, dobio je pozitivni rezultat na koronavirus i zbog simptoma neće moći igrati.

27.6.2022.
20:15
Profimedia.hr
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić objavio je na svojem Instagram profilu kako propušta Wimbledon koji je u ponedjeljak počeo u Londonu. Čilić, koji je 2017. godine bio finalist Wimbledona, dobio je pozitivni rezultat na koronavirus i zbog simptoma neće moći igrati.

"Hej ljudi, žao mi je što moram podijeliti da sam se testirao pozitivan na COVID. Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali nažalost i dalje se osjećam loše i nisam u mogućnosti biti na najvišoj razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srce mi je slomljeno što propuštam Wimbledon i da moja sezona na travi završava na ovakav način. Veselim se igranju ovdje sljedeće godine," napisao je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je fenomenalno

Ovo je posebno tužna vijest uzevši u obzir da je Čilić posljednja dva mjeseca igrao fenomenalni tenis. Ostvario je najveći uspjeh na zemlji s plasmanom u polufinale Roland Garrosa, a izborio je i polufinale ATP 500 turnira u Queensu, gdje je dvostruki prvak.

Ipak, Čilićevo 17. mjesto na ATP rang listi nije ugroženo. ATP je ranije odlučio da ne nagrađuju bodove za ovogodišnji Wimbledon, tako da njegovi rivali neće biti u prednosti. Hrvatski tenisač trebao je u prvom kolu igrati protiv američkog tenisača Mackenzia McDonalda, koji je trenutno 51. na ATP-ovoj listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo