LEGENDA BIJELOG SPORTA BRANI ĐOKOVIĆA I IVANIŠEVIĆA: / 'Taj spektakl je imao plemenitu svrhu, pogriješili su samo kod jedne stvari'

Image
Foto: Profimedia

Malo je onih koji su se zauzeli za ovaj dvojac

27.6.2020.
11:10
Profimedia
VOYO logo

Nicolas Kiefer , Nick Kyrgios, Andy Murray, Chris Evert, Bruno Soares…. Dugačak je nix bivših i sadašnjih tenisača koji su se žestoko obrušili na Novaka Đokovića nakon što je stigla vijest o zaraženim sudionicima Adria Toura, kojeg je srpski tenisač organizirao.

Među rijetkima koji su stali u njegovu obranu je čuveni Nijemac Boris Becker, njegov bivši trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Taj spektakl je imao plemenitu svrhu i zato branim Novaka. Mislim da su kritike na njegov račun nepravedne. Razlog zbog kojeg su se svi ti tenisači pojavili na turniru bio je plemenit. Slažem se s tim da zabava i košarkaška utakmica možda nisu bili potrebni, ali čak i s 30 godina sam volio da izaći i zabavim se s prijateljima. Ne opravdavam incident, ali razumijem njihovo iskušenje", rekao je Becker i dodao:

Image
Image

"Sada se trebamo nadati da svi zaraženi nemaju nikakve ozbiljnije posljedice i simptome. Uvjeren sam da će se svi oni, baš kao i tenis uskoro oporaviti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adria Tour, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svjetski tenisač Novak Đoković, prekinut je u nedjelju, uoči finalnog dvoboja u teniskom centru na zadarskom Višnjiku, nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio putem društvenih mreža da je testiranje kojem je podvrgnut u Monte Carlu pokazalo da je pozitivan na Covid-19. Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim tenisačem, a epilog je da su pozitivni na Covid-19 bili Novak Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, trener Grigora Dimitrova Christian Groh, te srpski tenisač Viktor Troicki koji je igrao na beogradskom turniru Adria Toura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo