KRAJAN OTKRIO KARTE: / Evo s kim će Hrvatska pokušati srušiti lanjskog finalista

Image

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan prijavio je sastav za predstojeći dvoboj prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa protiv Belgije.

23.2.2016.
12:16
VOYO logo

Ogledi uvodne runde Svjetske skupine na rasporedu su od 4. do 6. ožujka, a Belgija će ugostiti Hrvatsku u dvorani Country Hall du Sart-Tilman u Liegeu. Mečevi će se igrati na zemljanoj podlozi. Kao što je bilo i za očekivati, Hrvatsku će predvoditi 12. tenisač svijeta Marin Čilić, a uz njega su u sastavu i Borna Ćorić (38. na ATP ljestvici), Ivan Dodig (81. na pojedinačnoj listi i sedmi u paru) te Marin Draganja (69. u paru).

Belgija bez Darcisa

Belgijski sastav je objavljen dan ranije, a u njemu nema osvajača dva ATP naslova Stevea Darcisa kojem u prosincu operirano zapešće, a prije tri dana morao je na dodatni zahvat uklanjanja ciste koja se pojavila na mjestu ožiljka od prethodne operacije. Liječnici su mu propisali jednomjesečno mirovanje. Prošlogodišnjeg finalista Davis Cupa će predvoditi 16. igrač svijeta David Goffin, a uz njega će biti Kimmer Coppejans (123.), Ruben Bemelmans (132.) i Arthur De Greef (225.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik dvoboja Belgija - Hrvatska će u četvrtfinalu od 15. do 17. srpnja igrati s boljim iz okršaja Australija - SAD. Ukoliko to bude Hrvatska, igrat će također u gostima, bez obzira tko će biti suparnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo