ispala s wimbledona / Konjuh 'out' u prvom kolu: Mladoj Dubrovčanki presudio velik broj dvostrukih i nepriseljenih pogrešaka

Image
Foto: AP

U cijelom meču, koji je trajao dva sata, Konjuh je napravila pet dvostrukih grešaka, 51 neprisiljenu pogrešku i osam puta je gubila svoj servis

3.7.2018.
16:37
AP
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (WTA-137.) završila je svoj nastup na Grand Slam turniru Wimbledon gdje ju je u utorak u prvom kolu sa 6-2, 6-7, 6-3 pobijedila Amerikanka Claire Liu (WTA-237.)

Konjuh, koja je pauzirala od rujna prošle godine zbog dvije operacije lakta, nije dobro otvorila meč. U prvom setu Amerikanka joj je četiri puta uzela servis. Dubrovkinja je također napravila tri dvostruke greške i 18 neprisiljenih grešaka. U drugom setu Konjuh bolje igra, samo jednom gubi svoj servis, ali ga odmah i vraća. Taj set koji je trajao gotovo sat vremena odlazi u tie break kojeg na kraju dobiva hrvatska tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem setu, Liu opet dominira, odmah na početku uzima servis Konjuh koja radi 20 neprisiljenih grešaka. Nakon 32 minute Amerikanka dobiva ovaj set sa 6-3.

U cijelom meču, koji je trajao dva sata, Konjuh je napravila pet dvostrukih grešaka, 51 neprisiljenu pogrešku i osam puta je gubila svoj servis.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Konjuh i Liu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo