Kolšrajber namučio Đokovića (VIDEO)

Srpski teniser nije blistao, ali se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa

3.6.2013.
15:29
VOYO logo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u četvrom kolu bio bolji od Nemca Filipa Kolšrajbera sa 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4, 6:4.

Naredni rival jedinom našem predstavniku u Parizu u muškom singlu, posle eliminacije Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, biće još jedan Nemac Tomi Has koji je ubedljivo pobedio Rusa Mihaila Južnjeg (6:1, 6:1, 6:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko savlada nemačkog veterana Đokovića najverovatnije u polufinalu očekuje okršaj sa braniocem trofeja Špancem Rafaelom Nadalom.

Novak nije blistao protiv Nemca, izgubio je prvi set na ovogodišnjem Rolan Garosu, ali je na kraju zasluženo trijumfovao i izborio plasman među osam najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspeo je Đoković da podigne nivo igre u drugom setu, iskoristio ukazanu priliku i poveo sa 4:1, a potom i do izjednačenja. Nemac je počeo sve više da greši, što je bio signal srpskom teniseru da dodatno pritisne rivala. Novak je u četvrom gemu trećeg seta stekao brejk, koji mu je bio dovoljan za preokret na meču i vođstvo od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtom setu Đoković je sa dva brejka konačno slomio otpor Kolšrajbera, ali je uz jedan izgubljen servis ipak priveo meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo