KAZAHSTANKA OPET KOBNA ZA PETRU MARTIĆ: / Izbacila ju sa US Opena, a sad i s rimskog ATP-a

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bio je ovo njihov drugi dvoboj

17.9.2020.
20:15
Profimedia
VOYO logo

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u dvoboju 2. kola WTA turnira u Rimu od 30. igračice svijeta Kazahstanke Julije Putinceve s 3-6, 7-6 (2), 4-6 nakon maratona od tri sata igre.

Martić (WTA-16.) je i drugi tjedan zaredom poražena od Putinceve, koja očito ima igru koja ne odgovara Dućanki. Prošli tjedan je Martić od Kazahstanke poražena u je u osmini finala Grand Slam turnira US Open u tri seta 3-6, 6-2, 4-6, a u Rimu je Putinceva bila na pragu vrlo uvjerljive pobjede jer je vodila s 6-3, 5-1, a potom se Martić vratila, spasivši meč-loptu i izjednačila na 1-1, no u trećem setu više nije imala snage za konačan preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVAT I BRAZILAC NASTAVILI SJAJAN NIZ: /

Nakon osvajanja US Opena izborili četvrtfinale jakog turnira

U meč je Martić krenula s 0-5, potom se sabrala i dobila tri gema zaredom, ali je izgubila set s 3-6. U drugom setu počelo je još gore, Petra je izgubila čak tri svoja servisa zaredom, Putinceva povela s 5-1 i u sljedećem gemu na servis Martić imala meč-loptu, a tada dolazi do preokreta. Martić dobiva pet gemova zaredom, kod 6-5 propušta dvije set-lopte, ali u tie-breaku vlada terenom, stječe prednost od 4-0 i to ne ispušta za izjednačenje u setovima. Taj set je trajao čak 77 minuta.

Treći set je započeo nervozno, četiri gema zaredom nijedna od igračica nije uspjela zadržati svoj servis, a onda jesu zaredali gemovi bez breaka. Petra je kod 4-4 propustila dvije vezane lopte za obrat i to se pokazalo kobnim jer je u sljedećem gemu Petra propustila i 40-15, a Putinceva iskoristila drugu meč loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo njihov drugi dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo