KAKVO RASTURANJE: / Nadal nije ni svjestan što ga je snašlo!

Image
Foto: AFP, WANG ZHAO

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković nastavio je čudesan niz na ATP turniru u Pekingu. Osvojio je šesti naslov u kineskoj prijestolnici, a u finalu je razvalio Španjolca Rafaela Nadala.

11.10.2015.
16:28
AFP, WANG ZHAO
VOYO logo

Đoković je nakon 91 minute igre nadigrao velikog rivala sa 6:2, 6:2 i došao do 29. uzastopne pobjede na pekinškom turniru. Ujedno je smanjio zaostatak za Nadalom na 22-23 u pobjedama u međusobnim mečevima. Iako je Španjolac još uvijek u prednosti, treba napomenuti da je Đoković slavio u sedam od posljednjih osam njihovih dvoboja, tako da mu je polako počeo nabijati komplekse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokoviću je ovo osmi naslov ove sezone i 56. u karijeri. Ove je godine na omjeru od 68 pobjeda i samo pet poraza, a posebno je fascinantan njegov omjer u mečevima protiv Top 10 suparnika (23-4). Nadal je, pak, ostao na 67 naslova u karijeri, a ovo mu je bio 30. poraz u finalnim dvobojima. Utjeha mu može biti da se još malo približio nastupu na ATP Finalsu, završnom turniru sezone u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je u finalu WTA turnira u Pekingu slavila Španjolka Garbine Muguruza koja je u finalu bila bolja od Švicarke Timee Bacsinszky sa 7:5, 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo