KAKO SU NADAL I FEDERER IZDALI ĐOKOVIĆA: / Sabotirali su Novaka i upropastili veliki plan - 'Bio je to pravi debakl'

Image
Foto: Profimedia

'U jednom trenutku imali smo 80 od Top 100 tenisača koji su potpisali, a jedan od njih bio je i Novak Đoković'

7.5.2020.
9:51
Profimedia
VOYO logo

Kanadski tenisač i osvajač Wimbledona u parovima, Vasek Pospišil, otkrio je kako su Roger Federer i Rafael Nadal sabotirali njegov i Đokovićev plan vezan za sindikat igrača i stvaranje unije s ciljem povećanja nagradnih fondova na turnirima.

"U jednom trenutku imali smo 80 od Top 100 tenisača koji su potpisali, a jedan od njih bio je i Novak Đoković. Imali smo na listi i 12 od Top 20 igrača, ali kad smo došli do Rogera i Rafe, oni su odjednom promijenili odluku. Htjeli su razgovarati nasamo s čelnicima Grand Slam turnira, a što je bilo protiv naše ideje. To je bio debakl", otkrio je Pospišil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Switzerland's Roger Federer (R) hugs Spain's Rafael Nadal (L) during their tennis match at The Match in Africa at the Cape Town Stadium, in Cape Town on February 7, 2020., Image: 497078404, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RODGER BOSCH / AFP / Profimedia

Kazao je i kako su sve dogovorili s Federerom, ali da je ovaj na koncu odustao.

"Imao sam sjajan razgovor s Rogerom. On je sjajan čovjek i ja ga volim. On nas je bio podržao. No na kraju nije htio stati iza ovog projekta. To nas je usporilo", rekao je Pospišil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo