KAOS OKO ĐOKOVIĆA / U tijeku je neviđena kampanja u srcu SAD-a, moćna žena krenula u rat za Novaka: 'Potpuna ludost je da on ne smije nastupiti na US Openu'

Image
Foto: Profimedia

Seth Dillon šerao je post Claudije Tenney, kongresmenke savezne države New York, koja je uputila službeni pismeni zahtjev državnom tajniku Antonyju Blinkenu i drugim američkim članovima Bidenove administracije, da se Novaku Ðokoviću dozvoli nastup na US Openu pod izuzećem od nacionalnog interesa

3.8.2022.
14:40
Profimedia
VOYO logo

Hoće li Novak Đoković moći nastupiti na US Openu? Kako sad stvari stoje, neće jer se nije cijepio i zasad ne može ući u SAD, gdje se u rujnu igra posljednji Grand Slam godine. Đoković, osvajač 21 Grand Slam turnira (Rafa Nadal ih ima 22.), prijavio je nastup na US Openu, ali organizacija najvećeg američkog teniskog turnira jasno mu je poručila da neće smjeti igrati.

Image
POJAVILA SE SNIMKA /

Znate li kako Novak Đoković brusi formu? U Crnoj Gori gura auto vrijedan 170 tisuća eura

Image
POJAVILA SE SNIMKA /

Znate li kako Novak Đoković brusi formu? U Crnoj Gori gura auto vrijedan 170 tisuća eura

Nole vjeruje

Objavili su, doduše, da neće zahtijevati obavezno cijepljenje za sudionike turnira, ali poštovat će odluku američkih vlasti oko putovanja u državu za necijepljene igrače i igračice koji nisu iz SAD-a. Ipak, Đoković vjeruje da još uvijek postoji šansa da ga puste. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki novinar Seth Dillon na Twitteru je postavio pitanje postoji li netko od aktivnih tenisača tko bi podržao Đokovićev nastup na US Openu. Javio se John Isner, 37-godišnji američki tenisač koji je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da. Potpuna ludost da se on ne smije natjecati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 16 sati Seth Dillon, dakle nakon prve objave na Twitteru, šerao je post Claudije Tenney, kongresmenke savezne države New York, koja je uputila službeni pismeni zahtjev državnom tajniku Antonyju Blinkenu i drugim američkim članovima Bidenove administracije, da se Novaku Ðokoviću dozvoli nastup na US Openu pod "izuzećem od nacionalnog interesa", prenosi američki lokalni medij iz Chicaga.

Ova moćna žena u New Yorku, ali i šire, smatra i uvjerena je da bi srpski tenisač morao dobiti dozvolu za sudjelovanje na US Openu, usprkos tome što nije i ne želi biti cijepljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanja u korist Novaka Đokovića i njegovog (ne)igranja na US Openu traje, pitanje je da li će biti uspješna, ali sve je više "pobunjenika".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo