JEDAN OD NAJBOLJIH MEČEVA OVE GODINE: / Đoković u maratonskom meču izgubio od Thiema. Imali smo jednu zanimljivu sitauaciju

Image
Foto: Profimedia

Austrijanac će u finalu igrati protiv boljega iz dvoboja Rafe Nadala i Rusa Daniila Medvjedeva

21.11.2020.
19:22
Profimedia
VOYO logo

Austrijski tenisač Dominic Thiem plasirao se u finale završnog ATP tuenira osmorice najboljih u Londonu svladavši prvoga igrača svijeta Novaka Đokovića s 7-5,6-7(10),7-6(5) nakon gotovo tri sata igre.

Thiem je u pravom teniskom maratonu propustio četiri meč-lopte u drugom setu, a potom još jednu u "tie-breaku" trećega seta, u kojem je Đoković vodio s 4-1. Zanimljivo, Thiem je i lani u Londonu također porazio Đokovića "okrenuvši" 1-4 u "tie-breaku", a sada je protiv Srbina proslavio 300-tu pojedinačnu pobjedu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Austria's Dominic Thiem (R) consoles Serbia's Novak Djokovic (L) after his victory in their men's singles semi-final match on day seven of the ATP World Tour Finals tennis tournament at the O2 Arena in London on November 21, 2020. Thiem won the match 7-5, 6-7, 7-6,Image: 570228055, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Đoković je bio neuobičajeno miran cijeli meč u kojem je doživio peti poraz u 13 susreta protiv Thiema, koji je i lani igrao u finalu završnog turnira.

Austrijanac će u finalu igrati protiv boljega iz dvoboja Rafe Nadala i Rusa Daniila Medvjedeva. Nadala je Austrijanac u Londonu već dobio u sjajnom meču u skupini, a plasmanom u finale osigurao je 800 ATP bodova i 861 tisuća USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo