SARKASTIČNA PORUKA / Je li ovo stvarni razlog zbog kojeg je Đokoviću zabranjen nastup na US Openu? Britanska novinarka objavila zanimljivu sliku

Image
Foto: Profimedia

Đokoviću je zabranjeno putovati u SAD jer je tamošnja vlada zabranila svim stranim državljanima koji nisu cijepljeni ulazak u zemlju

28.8.2022.
10:28
Profimedia
VOYO logo

Donedavno najbolji tenisač svijeta i prema mnogima najbolji svih vremena, Srbin Novak Đoković, neće moći nastupati na posljednjem Grand slamu ove sezone, US Openu.

Đokoviću je zabranjeno putovati u SAD jer je tamošnja vlada zabranila svim stranim državljanima koji nisu cijepljeni ulazak u zemlju. Organizatori US Opena žestoko su kritizirani zbog toga što baš ništa nisu poduzeli kako bi se Đokoviću omogućio nastup, a engleska novinarka Sophie Corcoran misli da zna i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarkastična poruka

Naime, britanska novinarka objavila je sliku s terena na US Openu na kojem se vidi kako je jedan od sponzora turnira i farmaceutska tvrtka Moderna, koja je jedan od vodećih proizvođača cjepiva protiv koronavirusa.

Uz fotografiju je objavila i provokativnu poruku: "Pitam se zašto nisu htjeli da Đoković igra... Nikako ne mogu zamisliti zašto", sarkastično je poručila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo