Nezaustavljivi Kanađanin / Ivaniševićev 'učenik' uništio Zvereva pa se zahvalio Goranu: 'To je ono što mi je trebalo'

Image
Foto: AP Images

Ni treći igrač svijeta nije bio ozbiljna prijetnja za Milosa Raonica koji briljira u Melbourneu

21.1.2019.
10:52
AP Images
VOYO logo

Od prvih 16 nositelja Milos Raonic definitivno je imao najteži put do četvrtfinala. Nick Kyrgios u prvom kolu, Stan Wawrinka u drugom, a onda još i Alexander Zverev u osmini finala.

I Kanađanin crnogorskog podrijetla sve je prošao uz tek jedan izgubljeni set. Impresivno, a posebno je tako izgledala pobjeda nad trećim igračem svijeta kojeg je doslovno uništio u prva dva seta izgubivši tek dva gema. Borbe je bilo tek u trećem koji se protegao do tie-breaka, no štićenik Gorana Ivaniševića nije se dao u probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno mi pomaže što je jednostavan i što govorimo isti jezik", odgovorio je 16. nositelj na pitanje o odnosu s hrvatskom legendom.

"Upravo je jednostavnost ono što mi je trebalo posljednjih godinu i pol uz sve ozljede koje sam imao. To mi je pomoglo da igram puno i da se vratim. Suradnja s Ivaniševićem isplatila se i jako sam mu zahvalan zbog toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako igra u Melbourneu, Lucas Pouille ne bi mu trebao biti problem, a tu su još i tri pobjede u isto toliko susreta s Francuzom koji je izbacio Bornu Ćorića.

Od Hrvata tjedan nije dobro započeo ni za Nikolu Mektića koji je s Nijemcem Krawietzom propustio tri vezane meč-lopte kod 5:4 u trećem setu protiv trećih nositelja J. Murrayja i Soaresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo