IVANIŠEVIĆ VRAĆA POSRNULOG KANAĐANINA U VRH SVJETSKOG TENISA: / Treniraju zajedno u Indian Wellsu, nova suradnja na pomolu?

Image
Foto: AFP

Raonić je postavljen za 32. nositelja turnira u Kalifornij, a u prvom kolu je slobodan

8.3.2018.
17:49
AFP
VOYO logo

Goran Ivanišević u Indian Wellsu trenira s Kanađaninom Milošem Raonićem i pretpostavlja se kako je riječ o probnom radu, odnosno potencijalnoj novoj suradnji. Raonić je u 2016. godini bio i treći igrač svijeta, ali zbog brojnih ozljeda i operacije sada je 38. igrač svijeta.

Ove je sezone odigrao tri meča, a slavio je samo protiv Taro Daniela u Delray Beachu te je u pomoć pozvao Ivaniševića koji se trenerskim poslom nije bavio od svibnja prošle godine kada je prekinuo suradnju s Čehom Tomasom Berdychom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raonić je u svojim najboljim danima igrao pod vodstvom našeg Ivana Ljubičića i Ricarda Piattija, a 2016. godine Talijan ga je vodio do finala Wimbledona. Ovaj 27-godišnjak ne osjeća posljedice operacije lijevog ručnog zgloba, a na turniru u Kaliforniji postavljen je za 32. nositelja. U prvom kolu je slobodan, a u drugom čeka boljeg iz ogleda dvojice sunarodnjaka, Vaseka Pospisila i Felixa Auger-Alliasima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo