VIDEO: / Đoković od tuge nije mogao na presicu!

Bila je to prava drama na terenu puna emocija i suza.

19.4.2012.
19:05
VOYO logo

Pobijedio je neugodnog Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 2:6, 6:1, 6:4 izborivši time četvrtfinale protiv boljeg iz meča Nizozemca Robina Haasea i Brazilca Thomaza Belluccija.

Šoković je poslije pobjede teren napustio u suzama, emotivno vidno pogođen, a pod dojmom tužne vijesti je i počeo meč u kojem je bio apsolutni favorit. Premda je poveo 1:0, prvi je set izgubio 6:2. U drugom se, međutim, ekspresno konsolidirao dobivši ga jednako uvjerljivo - 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je kiša prekinula meč pri 1:1 rezultatu u odlučujućem setu, sve je teklo očekivano do devetog gema, kada je Đoković oduzeo servis Ukrajincu došavši do 6:4 pobjede u trećoj dionici igre. Nakon meča, Nole nije izašao pred novinare, a organizatori su umjesto njega objasnili situaciju.

"Đoković je molio za razumijevanje. Kao što znate, izgubio je djeda neposredno prije meča i bilo mu je strašno teško igrati danas. Osjeća se potpuno iscrpljeno, i fizički, i mentalno i emotivno", objavili su organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtfinale trećeg Mastersa u sezoni osigurali su dosad također Andy Murray, Tomaš Berdych, Gilles Simon i Jo-Wilfried Tsonga.

Hrvatsko-brazilska kombinacija Marin Čilić/Marcelo Melo ispala je u drugom kolu natjecanja parova na teniskom ATP turniru Masters 1000 kategorije u Monte Carlu. Bolji su od Čilića i Mela bili drugi nositelji, Bjelorus Maks Mirnjij i Kanađanin Danijel Nestor, pobijedivši u izjednačenom meču 7:6(6), 3:6, 10:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduzeli su svojim favoriziranim suparnicima Hrvat i Brazilac čak i jedan servis-gem više (2:1), no Bjelorus i Kanađanin ipak su bili bolji u dvama tie-breakovima. Odigrani su svi susreti osmine finala, odnosno trećeg kola trećeg turnira ATP-ove Masters 1000 serije ove godine. Najveća je žrtva dana domaći tenisač Julien Benneteau.

Stradao je trenutačno 31. tenisač svijeta u 11. gemu prvog seta, pri 5-5 i 15-0 vodstvu njegova suparnika Andyja Murrayja, kada je pri padu iščašio gležanj i slomio kost u laktu. Predao je po svršetku gema, a snimanja u bolnici potvrdila su da je ozljeda vrlo ozbiljna. Lakat će u gipsu imati iduća tri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafael Nadal u pretposljednjem je meču dana više nego uvjerljivo nadigrao Kazahstanca Mihaela Kukuškina 6-1, 6-1, dok je Švicarac Stanislas Wawrinka iznenadio osmog nositelja, Nicolasa Almagra, pobijedivši 6-3, 6-3.

U četvrtfinalu će Švicarac igrati upravo s Nadalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Monte Carlo, osmina finala: Đoković (1) – Dolgopolov (16) 2-6, 6-1, 6-4 Haase - Bellucci 6-2, 6-3 Murray (3) – Benneteau 6-5, predaja Benneteaua Berdych (6) – Nishikori (12), 2-6, 6-2, 6-4 Simon (9) – Tipsarević (7) 6-0, 4-6, 6-1 Tsonga (4) – Verdasco (13) 7-6(7), 6-2 Wawrinka - Almagro (8) 6-3, 6-3 Nadal (2) - Kukuškin 6-1, 6-1

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo