PALA JE PRVA ŽRTVA VELIKE HRVATSKE POBJEDE: / 'Hvala vam za sve, s tenisom sam završio'

Image
Foto: AFP

Za izbornika francuske reprezentacije teniska priča je završena

26.11.2018.
11:37
AFP
VOYO logo

Francuski teniski reprezentativci predvođeni izbornikom Yannickom Noahom pokazali su u nedjelju da su veliki ljudi i sportaši, a za njima nije zaostajala ni francuska javnost koja se pobunila protiv televizije koja nije htjela prenositi dodjelu odličja hrvatskim tenisačima.

“Poraženi smo od bolje momčadi i zato smo im otišli čestitati u svlačionicu. Mislim da su Hrvati predivni pobjedici i da su apsolutno zaslužili trofej”, izjavio je francuski izbornik Yannick Noah koji nije krio da mu je bez obzira na poraz drago zbog Čilića i društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi u mirovinu

Međutim, nije Noah tu konferenciju za medije iskoristio samo za čestitke našim tenisačima, izrekao je i nešto za njega puno važnije. Naime, francuski izbornik dao je ostavku na tu poziciju i obznanio da ide u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nisam očekivao da ću proživjeti ovakve trenutke. Tri godine sreće, fantastičnih trenutaka, otkrivanja novih svjetova i novih pogleda na život. Sve me to učinilo mlađim nego što jesam. Ta strast, atmosfera, ako je ovo bio san, onda nije mogao biti bolji. Dao sam sve od sebe i puno toga sam dobio zauzvrat'', kazao je veliki Yannick, pa je nastavio:

''S tenisom sam završio. Nastavit ću sa životom, želim ostvariti neke svoje snove dok ne bude prekasno. Bilo je ovo nestvarno putovanje u kojem sam dao maksimum. Hvala vam i zbogom.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo