HRVAT U POLUFINALU ATP TURNIRA U HOUSTONU: / Samoborac i Nijemac u odličnoj formi, Karlović protiv Kyrgiosa

Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI
Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI

U četvrtfinalu ATP turnira igrat će i Nikola Mektić u paru s Alexandrom Peyom. Njihovi protivnici u Marakešu su Sharan i Struff

13.4.2018.
9:47
AFP, KAZUHIRO NOGI
VOYO logo

Hrvatski 39-godišnji tenisač Ivo Karlović i njegov šest godina stariji partner Kanađanin Daniel Nestor zaustavljeni su u četvrtfinalu ATP turnira u američkom Houstonu u konkurenciji parova, nakon što su ih sa 7-6 (5), 6-3 svladali 33-godišnji Nijemac Dustin Brown i 20-godišnji Amerikanac Frances Tiafoe.

Unatoč Karlovićevom porazu u paru, hrvatski tenis neće biti bez predstavnika u polufinalu ovog turnira. Naime, Samoborac Antonio Šančić i njegov 33-godišnji njemački partner AndreBegemann u četvrtfinalu su sa 7-6 (4), 6-2 nadigrali Meksikanca Santiaga Gonzaleza i Amerikanca Donalda Younga. Za mjesto u finalu borit će se protiv Browna i Tiafoea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović u borbi za polufinale

Ivo Karlović će u petak (oko 21 sat po hrvatskom vremenu) pokušati izboriti mjesto u polufinalu pojedinačne konkurencije, u kojoj ga čeka obračun sa četvrtim nositeljem, Australcem NickomKyrgiosom koji ga je u dosadašnja četiri dvoboja sva četiri puta pobijedio. Ovo će im biti prvi obračun na zemlji, nakon što su sve prijašnje mečeve odigrali su na tvrdoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pojedinačnom ždrijebu, nakon ispadanja 2. nositelja Sama Querreyja, turnir je ostao i bez 7. nositelja Ryana Harrisona. Od američkog Davis Cup reprezentativca je sa 3-6, 6-0, 6-3 bolji bio njegov sunarodnjak Taylor Fritz. Prvi nositelj John Isner lakoćom je sa 6-4, 6-2 nadigrao Švicarca Henrija Laaksonena.

Osim Šančića, u četvrtfinalu ATP turnira igrat će i Nikola Mektić u paru s Alexandrom Peyom. Njihovi protivnici u Marakešu su Sharan i Struff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo