ŠTETA / Grčka stigla do izjednačenja, Ćorić ipak nije mogao protiv moćnog Tsitsipasa: Čekaju nas još dva meča

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tsitsipas je svladao Ćorića i donio Grčkoj izjednačenje

4.1.2023.
10:16
Profimedia
VOYO logo

Grčka je izjednačila na 1-1 u gradskom finalu United Cupa u Perthu nakon što je četvrti tenisač svijeta Stefan Tsitsipas sa 6-0, 6-7(4), 7-5 pobijedio Bornu Ćorića (ATP-26.) poslije dva i pol sata igre.

Image
UNITED CUP /

Početak iz snova za Hrvatsku: Donna Vekić za samo sat vremena pomela Grkinju za vodstvo u finalu

Tsitispas je lako dobio prvi set nakon što je tri puta uzeo servis Ćoriću. Hrvatski tenisač u drugom setu počinje igrati, nitko ne gubi svoj servis i set je odlučen u tie breaku u kojem je Ćorić bio bolji. U drugom setu Ćorić dolazi do vodstva od 3-1 nakon što je uzeo servis Tsitispasu, međutim Grk vraća servis i onda još jednom uzima servis za 6-5 da bi na kraju zaključio set i meč u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grk je u meču servirao 20 aseva, a Ćorić sedam.

Grčka i Hrvatska su sada izjednačene na 1-1. Prvi bod za Hrvatsku donijela je Donna Vekić koja je lako sa 6-2, 6-0 svladala Despinu Papamichail. Danas još igraju Petra Martić protiv šeste tenisačice svijeta Marie Sakkari i Borna Gojo protiv Michaila Pervolarakisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hrvatska ili Rusija – to je posljednja dvojba koja je preostala na završnici Davis Cupa. U Madridu su se sastale jedine dvije reprezentacije koje dosad nisu izgubile nijedan susret, niti u skupinama, niti u fazi natjecanja nakon toga. Hrvatskih navijača na tribinama ima u velikoj mjeri i pomažu tenisačima da ostvare što bolji rezultat.

Pobjednik gradskog finala, a igraju se tri gradska finala, napredovat će na Final Four United Cupa u Sydneyu, koji se igra od 6. do 8. siječnja, a četvrti sudionik bit će sljedeća najbolja plasirana reprezentacija iz grupne faze.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo