Prpić i Kindl na teniskom turniru za osobe s invaliditetom

shimmer fallback

U organizaciji teniskog kluba Sirius u Zagrebu se od srijede do nedjelje održava Arcotel – Rezidencija55 Open 2012., međunarodni teniski turnir za osobe s invaliditetom.

29.6.2012.
10:55
Play logo

U petak će u sklopu zabavnog program Ivana Kindl održati koncert za sve posjetitelje, a proslavljeni hrvatski tenisači Goran Prpić i Saša Hiršzon odigrat će egzibicijski meč parova sa prvim i drugim nositeljem turnira, austrijancem Martinom Legnerom i poljakom Tadeuszem Kruszelnickim.

Program počinje od 18 sati i 30 minuta na teniskim terenima Nacionalnog teniskog centra na zagrebačkom Velesajmu, a ulaz je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U treći dan turnira Hrvatska ulazi bez svojih predstavnika. U četvrtak je u drugom kolu u pojedinačnoj konkurenciji zaustavljen Anto Joskić koji je protiv sedmog nositelja Thomasa Mossiera izgubio sa 6:0 6:2. U konkurenciji parova najdalje je došla kombinacija Kladarić/Riegler koji su u četvrtfinalu ispali od švedsko-njemačkog para Rodhborn/Sommerfeld rezultatom 6:0, 6:2. Ostali hrvatski predstavnici zaustavljeni su u prvom kolu ovog jakog međunarodnog turnira.

Turnir se nastavlja četvrtfinalnim mečevima u muškoj pojedinačnoj konkurenciji, te polufinalnim mečevima u ženkoj i konkurenciji kvadraplegičara (quads).

Arcotel - Rezidencija55 Open je turnir u okviru ITF NEC Wheelchair Toura koji je vodeća svjetska natjecateljska organizacija, te je samim time podređen pravilima i nadzoru od strane te organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

U 2012. godini će u sklopu NEC Tour-a širom svijeta biti održana 180 turnira, od kojih jedan imamo zadovoljstvo ugostiti u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori turnira pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu i pogledaju tenis u kolicima i provjere zašto je to jedan od najatraktivnijih sportova za osobe s invaliditetom, te uživaju u zabavnom programu uz koncert Ivane Kindl i prezentaciju tenisa u kojoj sudjeluju Goran Prpić i Saša Hiršzon.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo